petak, 17. maj 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Ko je najkreativniji umetnik na svetu?

Ko je najkreativniji umetnik na svetu?
Izvor sliketop
Svetsko takmicenje koje je Kostka Bojana odrzala u sklopu svog brenda „Kostka Nail System“ za najkreativnijeg Nail Dizajnera na svetu zavrseno je 15og februara 2021 godine.

Cilj i zadatak ovog takmicenja jeste bio da umetnici izadju iz svakodnevnog sablona i naprave nesto potpuno drugacije od svega sto je do sada vidjeno. Kako je tema takmicenja bila „Crni Dijamant“, ucesnici su morali dostaviti Poster fashion fotografiju, sa setom noktiju i sminkom koja prati dizajn zadate teme. U vreme pandemije ovo zaista nije bilo lako obzirom da za ovakav rad je potreban ceo tim koji se sastoji of fotografera, sminkera, frizera, koji su ucesnici morali sami da organizuju. Umetnica koja je odusevila sve sudije sa svojim radom kao i glavnog sudiju i koordinatora ovog takmicenja, Kostka Bojanu, jeste devojka iz malog mesta u Ceskoj Republici zvanog „Znojmo“, Anna Machova koja je i Ambasador Kostka Nail System brenda za Cesku Republiku.
I zaista, ovaj rad oduzima dah odmah na prvi pogled, kako zbog kompleksnosti, motiva, tako i zbog svog futuristicnog izgleda.

Kako je nagrada za pobednika ovog takmicenja bila tri dana individualnog seminara sa najboljim majstorom sveta u ovoj oblasti, „Kostka Bojanom“ i njenim timom koji se sastoji od kreativnog direktora, sminkerke koja je ujedno i jedna od najboljih majstora sveta u makeup iluzijama, profesionalnog fotografa.
Kostka Bojana je osnivac novog pravca u Nail industriji pod nazivom „Extreme Nail Forms“. Bojana je takodje, osmislila i patentirala i najnoviju tehniku koja je bila nagrada za pobednika Kostka Nail System takmicenja, pod nazivom „Casting Technique“.
Osim tri dana seminara, pobednici takmicenja su takodje bile obezbedjene avionske karte, kao i smestaj u Krusevackom hotelu „Vir“.
Obzirom da je poster seminar najavljivan za Avgust mesec, pomno smo pratili Bojanin Instagram u iscekivanju da vidimo finalni rezultat.
Kako su nas izvestile kolege sa terena, 26. Avgusta, na Beogradski aeodrom, sletela je pobednica Kostka Nail System takmicenja u pratnji Ekskluzivnog distributera Kostka Nail System brenda za Cesku,Slovacku,Nemacku i Austriju, Michaela Janchikova.

Nakon duzeg iscekivanja, tacnije 23. septembra, na Bojaninom instagram profilu objavljena je slika finalnog rada Anne Machove, za vreme trodnevnog seminara sa Bojanom.

Kako smo videli u opisu same slike, Poster seminar je trajao 5 dana umesto obecanih tri,a dnevno se radilo od 12 sve do neverovatnih 15 sati.
Anna je imala Bojaninu pomoc celo vreme dok je seminar trajao kao i pomoc celog njenog tim-a i Michaele koja je ujedno i bila model.

Bojana na svom instagramu takodje opisuje koliko je ponosna na svoj tim kao i na Anu koja je dala sve od sebe i kako je dirnuta trenutkom kada je ugledala Anu kako place od srece i ponosa i sama pustila suzu, dirnuta dostignucem svog ucenika.
I zaista, kada smo ugledali sliku, ostali smo bez daha. Celi sklop, od noktiju, sminke, frizure pa sve do motiva na modelu, izgleda kao nesto iz bajke, magicno a opet moderno i futuristicno. Velike providne kugle koje izledaju na prvi pogled kao da lebde na noktima, kao da nemaju tezinu, isprepletene kroz niti koje izgledaju kao magicni konac koji se uvija oko nokta. Cvetovi, providni, kao od stakla, koji izgledaju kao da su radjeni po obliku koji je trebao da prati dizajn nokta. Narukvica i korset, kao da su deo Michaelinog tela. Ovakav rad je zaista jedno pravo umetnicko delo.

Na kraju seminara, Bojana je licno urucila pehar i plaketu pobednici Kostka Nail System takmicenja Ani, i zahvalila joj se jos jednom na ucescu u takmicenju.
Pokusali smo da stupimo u kontakt sa Bojanom radi vise informacija ali kako saznajemo od zaposlenih Kostka Nail System brenda, Bojana je trenutno na Zanzibaru, na zasluzenom godisnjem odmoru, gde puni „baterije“ za nove poduhvate, o kojima cemo rado pisati.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.