nedelja, 14. avgust 2022.

Kruševac
nedelja
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
21°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 73%
Brzina vetra: 1 m/s Z
 

Bagdalski venac, kružni tok jedna od 30 lokacija na kojima se odvijaju radovi na području grada Kruševca

Bagdalski venac, kružni tok jedna od 30 lokacija na kojima se odvijaju radovi na području grada Kruševca

U Kruševcu u skladu sa planskim dokumentom, Planom i programom razvoja Mesnih zajednica grada Kruševca, odvijaju se radovi na više od 30 lokacija. Bagdalski venac, kružni tok je jedna od pomenutih.

Izgradnja je u završnoj fazi. Sledi parterno uredjenje i postavljanje spomenika pukovniku Velku Radenoviću. Bivši gradonačelnik Bratislav Gašić sa zamenicom načelnika Gradske uprave Vesnom Andjelić obišao je radove u toku. nakon toga posetili su i budući stadion Fudbalskog kluba Jedinstvo. Tom prilikom zamenica Andjelić je dala izjavu.

Postavljena je montažna zgrada gde će biti službene prostorije i svlačionice, a to je donacija JP Koridori Srbije. Tartan staza je donacija Ministarstva Omladine i sporta, travnati teren je donacija Fudbalskog saveza Srbije, a stolice na tribinama ovog stadiona donacija je višestrukog fudbalskpog šampiona Crvene Zvezde. Dinamika realizacije projekta je u skladu sa nacrtom, a izvodjač, Tehnogradnja dala je uverenje da će svi radovi biti završeni u naznačenom roku.

 

Povezano