petak, 21. jun 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Udruženje „Prijateji dece“ u Nedelji svetosavlja darivalo najbolje učenike osnovih i srednjih škola

Udruženje „Prijateji dece“ u Nedelji svetosavlja darivalo najbolje učenike osnovih i srednjih škola

Udruženje „Prijateji dece“ Kruševac  u okviru Nedelje svetosavlja u klubu Kulturnog centra Kruševac organizovalo je prigodan pogram i darivanje najboljih učenika osnovih i srednjih škola sa teritorije grada Kruševca.

Ovo je tradicionalna akcija Udruženja  kojom se simboličnim novčanim iznosom nagrađuju najbolji učenici osnovnih i srednjih škola, istakla je članica Udruženja psiholog Ljubinka Jovanović, čime im pokazujemo da su ravnopravni sa odraslima i da cenimo sve njihove napore.

Ovu humanitarnu akciju podržava i Eparhija kruševačka, a starešina Sabornog hrama Sveti Đorđe protojerej Đorđe Milojković uputio je čestitke najboljim učenicima i pozdravio motiv Udruženja kao dobro duhovno delo.

Načelnik Školske uprave Kruševac Zoran Asković podržao je ovaj skup, pohvalio učenike , poželevši da njihovi uspesi i buduće budu vidlji i nagrađeni.

U umetničkom delu programa nastupili su učenici osnovne škole „Jovan Popović“, Muzičke škole „Stevan Hristić“, istaknuti pesnici Rasinskog okruga, a manifestaciji nazvanoj Darivanje prisustvovala je i pomoćnica gradonačelnice Jelena Todorović.

Povezano