subota, 25. jun 2022.

Kruševac
subota
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
18°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 0 m/s JJI
 

PUCNJAVA U KRUŠEVCU (VIDEO I FOTO)

PUCNJAVA U KRUŠEVCU (VIDEO I FOTO)

Jutros, nešto pre 9.30, na bruskom putu, preko puta NIS-ove pumpe došlo je do sukoba u kome je muškarac sa inicijalima Lj.A. star 57 godina teško ranjen iz vatrenog oružja. Posle ovog obračuna medicinsku pomoć je zatažila i ženska osoba D.P. stara 35 godina, za koju se pretpostavlja da je zadobila lakše povrede.

Kako RTK nezvanično saznaje, pucnjavi je prethodio verbalni i fizičkih sukob u kome je učestvovalo više lica romske nacionalnosti, nakon čega je jedanod učesnika iz neposredne blizine vatrenim oružjem ranjenog LJ.A. pogodio u obe potkolenice i stomak, dok se pretpostavlja da su ispaljeni meci okrznuli u predelu butine i lakta i žensku osobu D.P.

 

Direktorka Opšte bolnice Kruševac je potvrdila za RTK da su ove osobe dovezene vozilima Hitne pomoći na odeljenje hirurgije i da im se ukazuje pomoć i radi komplatna dijagnostika. Muškarac Lj.A. smešten je u jedinicu intezivne nege i za sada nije životno ugrožen.

Prema infomacijama koje su nam potvrđene iz pouzdanih izvora, počinilac ovog krivičnog dela je muškarac, star 43 godine sa inicijalima R.N. On je odmah nakon pucnjave pobegao sa lica mesta, ali brzom i efikasnom akcijom kruševačke Policije pronađen i uhapšen. Takođe, pronađeno je i pištolj iz koga je pucao.

Više detalja i motiv za ovaj sukob biće poznat nakon detaljne istrage, koju sprovode Više javno tužilaštvo u Kruševcu i Kriminalistička policija Policijske uprave Kruševac.

Povezano