četvrtak, 25. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Ministar Bratislav Gašić sastao se sa ambasadorkom Rumunije i ambasadorom Republike Italije

Ministar Bratislav Gašić sastao se sa ambasadorkom Rumunije i ambasadorom Republike Italije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se sa ambasadorom Republike Italije Lukom Gorijem.

Ministar Gašić i ambasador Gori iskazali spremnost na unapređenje policijske saradnje Ministar Gašić i ambasador Gori iskazali spremnost na unapređenje policijske saradnje Ministar Gašić i ambasador Gori iskazali spremnost na unapređenje policijske saradnje Ministar Gašić i ambasador Gori iskazali spremnost na unapređenje policijske saradnje
Na sastanku je iskazana spremnost za potpisivanje Sporazuma o uzajamnom priznavanju i zameni vozačkih dozvola, što je od velikog značaja za srpsku dijasporu u Italiji.

Obojica sagovornika su se složila da je saradnja dva ministarstva unutrašnjih poslova dobra kao i da postoji mogućnost unapređenja u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, trgovine narkoticima, terorizma i ilegalnih migracija, kao i zajedničkih obuka.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se i sa ambasadorkom Rumunije Silvijom Davidoju sa kojom je razgovarao o odnosima dve države u oblasti unutrašnjih poslova.

Naglašena potreba za intenzivnijom saradnjom Srbije i Rumunije u oblasti zaštite granica i iregularnih migracijaNaglašena potreba za intenzivnijom saradnjom Srbije i Rumunije u oblasti zaštite granica i iregularnih migracijaNaglašena potreba za intenzivnijom saradnjom Srbije i Rumunije u oblasti zaštite granica i iregularnih migracijaNaglašena potreba za intenzivnijom saradnjom Srbije i Rumunije u oblasti zaštite granica i iregularnih migracija.

Obostrano su istaknuti tradicionalno dobri i prijatelјski odnosi dve države i iskazana je želјa za dalјim unapređenjem regionalne saradnje.

Posebno je naglašena potreba za intenziviranjem saradnje i zajedničkom borbom kada su u pitanju ilegalne migracije i zaštita zajedničke granice, kao i u oblasti borbe protiv prekograničnog kriminala.

Ministar Gašić je istakao da Srbija neće biti parking za migrante.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.