subota, 10. jun 2023.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
17°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

Dom zdravlja i Opšta bolnica Kruševac biće ponovo jedna ustanova

Dom zdravlja i Opšta bolnica Kruševac biće ponovo jedna ustanova

-Zadovoljna sam radom u kruševačkim zdravstvenim ustanovama, a posebno pohvaljujem Odeljenja pedijatrije, Službu za zdravstveno zbrinjavanje dece i omladine, Stomatološku i službu za žene i trudnice, kao i Onkološku službu u bolnici, gde pacijenti koji boluju od najtežih bolesti imaju nadzor odličnih onkologa i dobre uslove za dijagnostiku, lečenje i primanje terapije, istakla je prilikom jučerašnje posete zdravstvenim ustanovama  Grada Kruševca ministarka zdravlja profesor doktor Danica Grujičić.

Zbog efikasnije zdravstvene zaštite, ministarka Grujičić najavlila je reorganizaciju Doma zdravlja i Opšte bolnice i da će to kao nekada biti jedna ustanova.

U razgovoru sa rukovodstvom ovih ustanova ministarka Grujičić je naglasila da će u narednom periodu u Ministarstvu odlučivati o prostornom odvajanju  Hitne medicinske pomoći i Urgentnog centra u Kruševcu, koji su za sada pod istim krovom, da će razmotriti šta od opreme nedostaje kruševačkom zdravstvu i da će prilikom sledeće posete obići i ambulante na seoskom području.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.