ponedeljak, 26. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Dečiji fudbal je uvek više od igre: Meridian Sport novom donacijom dresova nagradio FK Arena Kragujevac

Dečiji fudbal je uvek više od igre: Meridian Sport novom donacijom dresova nagradio FK Arena Kragujevac

Lepo vreme i sunčani dani uvek su poziv deci na druženje i sport, ali kada je najmasovnije fudbalsko takmičenje za decu u pitanju, onda ovaj poziv nije ni potreban. Vikend za nama je po ko zna koji put ove godine bio u znaku odigravanja fudbalskih duela pod okriljem Lige budućih šampiona. Mališani iz čitave Srbije su tokom subotnjih i nedeljnih termina na otvorenim terenima odigravali svoje takmičarske mečeve sa timovima unutar svog koordinacionog centra, a karavan Meridian Sporta i Lige budućih šampiona je bio na licu mesta da sve to isprati i zabeleži.

Ovogodišnje izdanje lige nosi sa sobom veliki broj fudbalskih talenata koji iz dana u dan pokazuju napredak u igri i zavidan fudbalski potencijal, ali donosi i pregršt momenata za pamćenje, kako na terenu, tako i van njega. Međutim, jedan detalj ostvaren na Republičkom finalu zavredio je posebnu pažnju i pokazao zašto je fudbal nekada više od igre.

Ambiciozni trogodišnji plan Meridian Sporta i Lige budućih šampiona da sve ekipe iz ukupno 12 koordinacionih centara dobiju po jednu garnituru sportske opreme nastavljen je i ovog puta po već dogovorenom planu u kome na red dolaze Republički šampioni sa Zlatibora. Nakon donacije FK Aerodrom kids iz Kragujevca, ove nedelje otišlo se korak dalje ka još jednoj ekipi iz Šumadije.

Devojčice i dečaci koji brane boje FK Arena iz Kragujevca su na majskom Republičkom finalu na Zlatiboru poraženi u finalu generacije 2014. godišta od vršnjaka iz Čukaričkog, ali su predstavnici ovog superligaša doneli jednu neobičnu odluku i rešili da komplet opreme, namenjenu šampionima, prepuste drugarima iz Kragujevca i FK Arena kao podstrek za nove uspehe i pobede. Ovaj izuzetan gest u pravom duhu fer pleja samo je potvrda svih onih pozitivnih stvari koje Meridian Sport i Liga budućih šampiona zajednički promovišu kroz takmičenja ovih malih šampiona.

Klinci i klinceze iz Kragujevca su pre same ceremonije dodele dresova odigrali revijalni susret sa vršnjacima iz Crvene zvezde. Bio je to pravi festival fudbala, sa mnogo lepih akcija, atraktivnih poteza i mnoštvom pogodaka, u kojima rezultat uopšte nije bio bitan. Nakon odmeravanja snaga sa još jednom superligaškom ekipom, koordinator za društvene aktivnosti Meridan sporta Stefana Todorović, uručio je perspektivnom treneru i pedagogu Kragujevčaninu Marku Markoviću, komplet garnituru dresova specijalno dizajniranih baš po njihovoj želji. Osmesi na licima dece dovoljno govore o količni sreće i zadovoljstva zbog ovog poklona.

Hvala prijateljima iz Lige budućih šampiona, hvala donatorima iz Meridian sporta, i naravno neizmerno hvala ekipi Čukaričkog, zbog lepog gesta i ustupanja sportske opreme našem klubu. Superligaški tim je pokazao da je u svemu veliki, ne samo po rezultatima seniorske ekipe i kompletne omladinske škole, već i van terena. Nama će ova oprema mnogo značiti u predstojećim utakmicama naših generacija u Ligi budućih šampiona u koordinacionom centru za Šumadiju, gde igramo od samog osnivanja. Zato smo i posebno ponosni na činjenicu da je naš klub jedan od timova s najdužim stažom u jedinstvenom konceptu takmičenja kakav je Liga budućih šampiona, uz još jednom zahvalnost Meridian Sportu koji je prepoznao značaj doniranja opreme budućim šampionima širom Srbije, kako bi im sportsko odrastanje i detinjstvo uopšte učinili lepšim i zadovoljnijim – istakao je trener Marković.

Nastojanjem da našim najmlađim sportistima omogući najadekvatnije uslove za bavljenje sportom Meridian sport je pokrenuo niz raznih projekata koji za cilj imaju učešće u ostvarenju dečijih šampionskih snova.  Kroz promociju pravih društvenih vrednosti ovaj sportski lider se na sve načine trudi da kroz svoje društveno angažovanje pruži zadovoljstvo i najmlađima, kako bi sport postao bitna stavka u njihovom daljem razvoju.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.