nedelja, 19. maj 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Gradonačelnik Dragi Nestorović obišao gradilišta (VIDEO)

Gradonačelnik Dragi Nestorović obišao gradilišta (VIDEO)

Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović sa saradnicima, obišao je radove na rekonstrukciji Kosovske i Jugbogdanove ulice, kao i Jakšino igralište, gde je u toku postavljanje tribina.

Prilikom obilaska pomenutih gradilišta u Kruševcu, gradonačelnik Dragi  Nestorović je istakao, da je reč o početku radova na uređenju grada.

U jednoj od prometnijih ulica u Kruševcu, Kosovskoj, u toku je proširenje trotoara sa obe strane u dužini od 410 metara, a nakon rekonstrukcije, čiji se završetak predviđa za dva meseca, pomenuta ulica će od Topličine do Nemanjine biti jednosmerna. Investitor je grad Kruševac, izvođač Tehnogradnja, a vrednost radova je oko 10 miliona dinara.

Takođe, u toku su i rekonstrukcije Jug Bogdanove ulice i Bulevara Nikole Pašića, a rok za završetak radova je 45 dana. Investitor je Javno preduzeće „Putevi Srbija“, izvođač je Kruševacput, a vrednost radova je oko 50 miliona dinara.

Na Jakšinom igralištu u Kruševacu postavljaju se tribine, a završetak radova, koje izvodi kruševačka Tehnogradnja, planiran je za mesec dana. Reč je o investiciji od blizu 5 miliona dinara, koja je obezbeđena iz gradskog budžeta.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.