utorak, 27. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI U VELIKIM KUPCIMA POVREĐENO SEDAM OSOBA

U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI U VELIKIM KUPCIMA POVREĐENO SEDAM OSOBA

U teškoj saobraćajnoj nezgodi, koja se večeras oko 19.30 dogodila u Velikim Kupcima kod Kruševca, povređeno je pet odraslih osoba i dvoje dece, saznaje RTK iz pouzdanih izvora. Prema prvim nepotvrđenim informacijama, za sada se kod svih povređenih radi o povredama koje nisu opasne po život.

Kako nezvanično saznajemo u nezgodi su učestvovala dva putnička vozila i traktor sa manjom prikolicom, a do udesa je došlo na delu magistralnog puta Kruševac-Razbojna, kod skretanja za Sebečevac.

Prve informacije ukazuju da je automobil marke Reno, pančevačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Ravni i u kome je pored vozača bio još jedan saputnik, udario u neosvetljenu prikolicu ispred sebe, koja je bila prikačena za traktor u kretanju u istom smeru. Nakon toga došlo je do prelaska Renoa u suprotnu traku i sudara sa automobilom marke Pežo, aleksandrovačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Kruševca i u kome je pored vozača bila i jedna ženska osoba, kao i dvoje dece. Od siline udarca došlo je do prevrtanja Renoa na krov.

Prema nezvaničnim informacijama, proverom na licu mesta kod vozača traktora ustanovljeno je stanje teške alkoholisanosti, dok kod vozača putničkih automobila nije nađeno prisustvo alkohola u organizmu.

Uviđaj lica mesta obavila je kruševačka Saobraćajna policija i dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva, a povređeni su vozilima Hitne pomoći prevezeni u kruševačku Bolnicu. Na lice mesta su izašli i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice.

Zbog uviđaja mesta događaja, saobraćaj na ovoj deonici normalizovan je oko 21.30.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.