nedelja, 14. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Osnovni sud u Kruševcu – najbolji sud u Srbiji opšte nadležnosti koji postupa u prvom stepenu

Osnovni sud u Kruševcu – najbolji sud u Srbiji opšte nadležnosti koji postupa u prvom stepenu

Osnovni sud u Kruševcu nedavno je proglašen za najbolji sud u Srbiji opšte nadležnosti koji postupa u prvom stepenu. Kruševački Osnovni sud označen je kao apsolutni pobednik koji je dobio nagradu i dva priznanja. 

Odlukom Komisije Vrhovnog kasacionog suda, Osnovni sud u Kruševcu nedavno je proglašen za najbolji sud u Srbiji opšte nadležnosti koji postupa u prvom stepenu. Kao apsolutni pobednik, Osnovni sud u Kruševcu je dobio nagradu i dva priznanja. Nagradu u kategoriji „Povećanja broja rešenih starih predmeta u sudu u odnosu na isti period prethodne godine“ i Priznanja za doprinos unapređenju efikasnosti i kvalitata sudskog sistema i za inovacije koje doprinose poboljšanju rada suda. Iztičući predanost poslu svojih kolega, predsednik Osnovnog suda u Kruševcu, sudija Slobodan Ivanović kaže da je ponosan što je prepoznat rad i postignuće ove institucije.

Za sve ono što je ostvareno u radu, Osnovni sud u Kruševcu dobio je i materijalnu satisfakciju, a predsednik, sudija Ivanović je sa saradnicima izabrao nagradu koja će doprineti još efikasnijem radu i koja će biti korišena od strane celog suda i za dobrobit suda.

Tokom vanrednog stanja u kruševačkom Osnovnom sudu suđenja su se odvijala samo u hitnim predmetima: u krivičnom postupku, pritvorskim predmetima i građanskom postupku po privremenim merama. U krivičnom postupku suđenja su se održavala u postupcima koji su vođeni zbog dela Nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Po okončanju vanrednog stanja Osnovni sud u Kruševcu počeo je da  zakazuje suđenja i da funkcioniše normalno. Predsednik, sudija Ivanović napominje da se rad suda odvija uz poštovanje propisanih naredbi i upitstava. Unutar suda neophodno je držati tzv socijalnu distancu, a ulaz u zgradu moguć je samo uz korišćenje zaštitnih maski i rukavica.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.