subota, 2. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Ministar Gašić prisustvovao obeležavanju Dana Kriminalističko-policijskog univerziteta

Ministar Gašić prisustvovao obeležavanju Dana Kriminalističko-policijskog univerziteta

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić prisustvovao je obeležavanju Dana Kriminalističko-policijskog univerziteta i poručio studentima da će primena njihovog znanja koje stiču doprineti još boljoj bezbednosti i sigurnosti svih građana Republike Srbije.

„Diploma koju ćete steći je ulaznica za posao, gde ćete morati da iskažete ličnu odgovornost, da budete duboko posvećeni, kreativni i pouzdani. Da upotrebite stečena znanja i veštine, ali i da pažljivo i budno grabite iskustva svojih starijih kolega i starešina, koja se u Ministarstvu unutrašnjih poslova nesebično prenose na mlađe generacije“, rekao je ministar Gašić.

Ministar Gašić poručio je studentima da u profesionalnom radu budu istrajni prilikom suočavanja sa najtežim krivičnim delima.

„Kroz profesionalni rad suočavaćete se sa najtežim krivičnim delima, beskrupuloznim izvršiocima, nevinim žrtvama i beskrajnom tugom i očajem njihovih najmilijih. Vaš zadatak je da im donesete pravdu, da ne zatvorite korice nijednog slučaja dok niste sigurni da ste obezbedili i najsitniji dokaz, koji će počinioce tih dela, kojima ništa ljudsko, moralno i časno nije sveto, skloniti sa ulica“, rekao je ministar Gašić.

Kako je naglasio ministar Gašić, značaj i uloga policije ogleda se u snažnoj borbi protiv svih vidova kriminala, očuvanju javnog reda i mira, kao i u radu u skladu sa zakonima i Ustavom Republike Srbije.

„Vi ćete biti taj čelični zid u odbrani i očuvanju mira i stabilnosti naše zemlje i bezbednosti svih njenih građana, koji s pravom imaju velika očekivanja – da se beskompromisno i bezuslovno borite protiv svih koji se ogreše o zakon, da očistite ulice od narko-dilera i zaštitite njihovu decu od te zlokobne pošasti“, kazao je ministar Gašić.

Poručio je da primena znanja studenata koje steknu na Kriminalističko-policijskom univerzitetu doprinosi još boljoj i uređenijoj državi.

„Sve što danas radimo jeste da bismo vama ostavili bolju, moderniju, sistemski uređenu državu, koju ćete, primenjujući svoje talente, znanja i veštine moći da nastavite da uzdižete u još uspešniju, snažniju i efikasniju. Ponosno služite svojoj državi i svom narodu i čuvajte građane i našu Srbiju. Drugu domovinu nemamo. Živela Srbija!“, poručio je ministar Gašić.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.